V NOVEM MESTU DOBRA IGRA, A ZA KRKO PREMALO

Krka je vodila od prve do zadnje sekunde in zasluženo vpisala prvi par točk v novi sezoni, Gorenjska gradbena družba Šenčur pa je dokazal, da je tudi letos sestavil zanimivo zasedbo z izkušnjami, ki bo trn v peti mnogim ekipam v 1. SKL.

Novomeščani so v prvem delu zadeli devet trojk in povedli z 48:36, razliko pa so v drugem delu ohranili zahvaljujoč daljši klopi in razpoloženemu Rodneyju Camphorju, ki je bil z 22 točkami prvi strelec moštva.

Pri domačih se je med strelce vpisalo deset igralcev, trener Gorenjske gradbene družbe iz Šenčurja Konstantin Subotić pa je v igro poslal le osem igralcev. Med njimi je izstopal Dino Murić, ki je zbral 25 točk in 10 skokov – prvi dvojni dvojček na prvi tekmi.

V 2. rogu bo GGD Šenčur gostil Koper Primorsko.

Konstantin Subotič: »Krka NM je na otvoritvi sezone prišla do zaslužene zmage na svojem terenu. Izkoristila je naše napake in bila stalno v prednosti. Mi smo kljub vsem težavam, a dobremu pristopu k tekmi, sicer prikazali veliko tekmovalnosti, toda žal so bili gostitelji boljši. Že v sredo nas čaka nova težka tekma, ko v goste prihaja KK Koper Primorska.«  

 

KRKA : GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA ŠENČUR 88:75 (25:21, 23:15, 23:20, 17:19)

Krka: Medved 2, Camphor 22, Stipčević 13, Vrabac 9, Barič 6, Kosi 9, Škedelj 2, Lapornik 8, Rebec 3, Vučetić 14.

Gorenjska gradbena družba Šenčur: H. Rizvić 14, Novak 2, Murić 25, R. Rizvić 13, Martinčič 9, Kralj 6, Strmčnik 6.

CELOTNA STATISTIKA

 

Vse novice / članki