ELEKTRA NI BILA KOS GORENJCEM

Medtem ko je Šenčur po treh porazih naredil prvi korak v skupini za obstanek k četrtfinalu Lige Nova KBM, je Elektra zabeležila petnajsti zaporedni neuspeh in je tako na robu izpada iz elitne druščine. Glede na to, da Šoštanjčani zdaj zaostajajo že šest zmag za enajstouvrščeno ekipo, se bodo najverjetneje od prvoligaškega statusa poslovili že v naslednjem krogu. Ta je na sporedu v soboto 2. aprila; Elektra Šoštanj - Hopsi, LTH Castings - Šenčur Gorenjska gradbena družba.

Podobno kot že celo sezono Elektra ni bila dorasel tekmec. Mladi izbranci Duška Maličevića so se sicer tokrat hrabro in motivirano spopadli s gosti, vendar je bila razlika v kakovosti ter izkušnjah tolikšna, da vprašanja o zmagovalcu ni bilo.

Duško Maličević, trener Elektre Šoštanj:

"Fantje so se trudili in borili po najboljših močeh, a je bil nasprotnik premočan. Vesel sem, da so priložnost za igro dobili vsi naši igralci. Gremo naprej!"

Igor Kešelj, trener Šenčur Gorenjske gradbene družbe:

"Zgodilo se je tisto, kar smo si najmanj želeli. Poškodoval se nam je še Anel Blaževič. upam, da z njegovo poškodbo ni nič hujšega. V naslednjem kolu igramo pomembno tekmo proti LTH Castingsu, na kateri nam bo prišel prav vsak igralec."

ELEKTRA ŠOŠTANJ : ŠENČUR GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA 73:105 (13:23, 21:26, 21:30, 18:26)

Đurica 15, Hasić 11 (4 podaj); Jokić 20, Pavić 19 (7 skokov), Špan 17, Kosec 13.

STATISTIKA

Vse novice / članki