FAZO SPOZNAL STRICA ABRAHAMA

Tako kot letališče Brnik, tudi košarkarske tribune ne bi kazale tolikšne energije in predanosti stvarem, ki jih počne Abrahamov gospod. Od daleč prepoznan po atraktivni indijanski »irokez« frizuri je, še vedno sila aktiven in redkobeseden, Edvard Golob prišel do meje, ki je okrogla in daje vedeti, da ta pride le enkrat samkrat ter jo je potrebno še posebej častno pozdraviti. 

Fazo je eden in edini, že dolga leta zapisan košarki in neuničljiv, tako na parketu kot na tribuni, kjer mu že vrsto let družbo dela velik in glasen boben. Ostaja, ali bolje rečeno, postal je legenda šenčurske košarke, ki ohranja velik val energije, srčnosti in borbenosti. To ima in bo vedno imel. Tamladi bodo morali dojeti, shraniti in povzeti le delček njegove karizme, predanosti in prijateljskega karakterja, pa bodo imeli pol lažjo pot do uresničitve košarkarskih sanj. 

Fazo je poslovno predan letališču, v svojem prostem času pa košarki in domačim Nemškim Dogam, ki jim sicer komandira njegova Slavi, a brez njegove podpore si pasje vzreje ne gre predstavljati. Boben in košarka bosta še naprej pristni del njegovega življenja. Velikokrat ga bomo srečali na tribuni, bodisi šenčurski bodisi reprezentančni, precej pogosto pa bo drgnil dvoranski parket, povečini šenčurske dvorane, pa tudi parket drugih dvoran, saj je gospod Golob sestavni del veteranske reprezentance Slovenije, ki je na letošnjem evropskem prvenstvu osvojila srebrno medaljo.

Fazo, si nepogrešljiv člen v mnogih zgodbah in srčen Gorenjec, ki mu daleč naokrog ni para.

Vse najboljše in še na mnoga leta.

Tvoji prijatelji

Fotogalerija

Vse novice / članki