FINALE POKALA SPAR: ŠENČUR GGD – SIXT PRIMORSKA

Košarkarji Šenčurja Gorenjske gradbene družbe in Sixt Primorske se bodo udarili v velikem finalu letošnjega pokala Spar, ki bo v nedeljo 18. februarja ob 16:30 v ljubljanski Hali Tivoli. Prenos finala bo na Šport TV 1.

Košarkarji Šenčurja GGD in Sixta Primorske pišejo zgodovino, saj sta obe moštvi prvič v finalu pokalnega tekmovanja. Gorenjci so v polfinalu, v drugem polčasu nadigrali Krko (89:82), medtem ko je SIxt Primorska vodila skozi vso tekmo proti Petrol Olimpiji, a na koncu vseeno zatrepetala za končno zmago (74:70). 

Za zgodovinski uspeh Šenčurja gre veliki meri zahvala tudi izjemnim navijačem, ki so dobro napolnili zahodno tribuno Hale Tivoli in dali krila vsem junakom, ki so stopili na igrišče, kot tudi odličnemu trenerskemu vodstvu na čelu z Radetom Mijanovićem. 

Ker gre v nedeljskem finalu za pokal, za trofejo, za vpis v večno zgodovino, pozivamo vse podpornike KK Šenčur GGD, ne samo iz Šenčurja, pač pa iz vse gorenjske regije in širše, da skupaj napolnimo Halo Tivoli in jo zatresemo še močneje, kot smo to naredili v petkovem polfinalu. Sami smo videli, kako zelo veseli in ponosni so bili naši igralci po polfinalni tekmi na vse, ki smo skupaj navijali in podpirali naše fante.

Za veliki finale pokala Spar se zberimo v še večjem številu in skupaj, pošteno zatresimo Halo Tivoli. Zbor bo v nedeljo 18.2. ob 15. uri pred dvorano v Šenčurju, kjer bosta čakala dva avtobusa. Za vrhunsko športno navijaško doživetje, skupaj z vstopnico za finale, boste odšteli 10€. Samo skupaj lahko presenetimo Sixt Primorsko in pripeljemo prvo lovoriko med slovensko elito domov v Šenčur. 

Rezerviraj svoje mesto in se zapiši v zgodovino! 

Pošlji sporočilo – sms na: 041 780 528 (Aleš).

Stresimo Halo Tivoli, kot je ni še nihče pred nami #pokalSpar #potres #podpora

Gradimo skupaj za KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Vse novice / članki