Podali smo se na vroče gostovanje v Domžale k ekipi Helios Suns. Odlična ekipa, sestavljena iz odličnih posameznikov in vedeli smo, da nas čaka peklenskih 40 minut tekme.   Po uvodnih minutah tekme, ko so domačini povedli 4:3 smo  se prebudili in začeli igrati tekmo tako kot smo se dogovorili in tako  kot smo se na treningih pripravili nanje. Kmalu smo naredili  nekaj točk razlike, v drugi četrtini pa smo po zaslugi Jokić Petra povedli za več kot 10 točk in tekma je postala zanimiva.  Seveda se izkušena ekipa Heliosa ni predala. Odigrali so čvrsto obrambo po celem igrišču in nam delali kar  nekaj težav pri organizaciji napadov, vendar smo bili z glavami  na pravem mestu in se domačinom nismo pustili zmesti.  Vodili smo v tretji četrtini tudi že 17 točk, vendar smo v zadnji nekoliko  popustili in dovolili domačinom, da so se tik pred koncem tekme  približali na 5 točk zaostanka. Vendar smo uspeli odbiti vse nalete domačinov in tekmo pripeljali do tretje zaporedne zmage v sezoni.

Rezultat je bil KK HELIOS SUNS : KK ŠENČUR GOR. GRAD. DRUŽBA 63 : 69

Tokrat nas je krasila predvsem izredna borbenost cele ekipe,  na parketu ni bilo izgubljene žoge in pravi dokaz so bili igralci kako  se bori za barve kluba. Tokrat je bil najbolj viden Miloš Miljković,  ki je bil aktiven na celem igrišču, borben do skrajnih meja in prav  on je potegnil celo ekipo naprej, ob tem pa dosegel še 20 točk.  Seveda sam tega ne bi zmogel, če za sabo nebi imel ekipe in prav to nas krasi to sezono, ekipni duh, kar nas zelo veseli.  Vsi novinci v klubu počasi dajejo tisto, kar se od njih pričakuje. Izjava trenerja Kešlja po tekmi: "Našim fantom čestitam za  prikazano igro, borbenost in osredotočenost skozi celo tekmo.  Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil še številčnim navijačem,  ki so za nas prišli stiskati pesti v Domžale." Ja res je, pohvalno in veseli smo, da se nam je v Domžalah  pridružilo toliko navijačev. Bili so glasni ali bolje rečeno preglasni za domačo publiko in ob takih navijačih je res težko igrati slabo tekmo. HVALA NAVIJAČI

Sedaj pa nas zaporedoma čakata dve tekmi prvenstva v domači dvorani. V soboto 21.11. bomo ob 19 uri igrali proti ekipi Zlatoroga Laško. Tudi na tej tekmi nas čaka težko delo, vendar se ob takih navijačih in podpori s tribun ne predajamo nobeni ekipi.

VABLJENI NA TEKMO V ČIM VEČJEM ŠTEVILU

POSNETEK TEKME

Vse novice / članki