V Portorožu smo odigrali tekmo v ligi Telemach. Po remiju v pokalni tekmi v isti dvorani smo pričakovali še eno težko tekmo. Domačini so se na nas pripravili maksimalno dobro in tekma je bila vseskozi napeta in nobena od ekip si ni priigrala kakšne večje prednosti. Že smo vodili za 12 točk, vendar ni bilo dovolj, kajti popustili smo in dovolili, da so nas tekmeci ujeli. Tudi mi se nismo predali, ko so domačini povedli in že je kazalo na poraz, ko smo z metom za tri točke uspeli tekmo pripeljati do prvega podaljška. V tem delu igre smo imeli možnosti za zmago, vendar smo zopet storili preveč napak in v samem zaključku podaljška so tokrat domačini uspeli izenačiti in izsilili so še drugi podaljšek. Tudi v 2 podaljšku smo še imeli priložnosti vendar se nam je zopet primerilo preveč napak in domačini so to izkoristili in tekmo zmagali z rezultatom:
KK PORTOROŽ : KK ŠENČUR GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA  99 : 94
Cela ekipa ni bila na nivoju kot smo jo gledali še v letu 2015. Preveč je napak tako v obrambi kot v napadu in kar nekaj dela na treningih nas čaka, da popravimo slabe stvari. Sedaj vidimo kako je na našo ekipo vplival (pre)dolg premor med novoletnimi prazniki. Vendar so igralci in trenerji odločeni, da nadaljujemo po začrtani poti in bomo zopet na nivoju ko si ga želimo.
Izjava trenerja Kešlja: Kot sem dejal že pred tekmo, nas je na Primorskem čakal zares izenačen dvoboj, na katerem pa smo žal potegnili krajši konec mi. Nismo bili osredotočeni skozi celotno srečanje ter delali preveč napak, ki jih je nasprotnik znal izkoristiti. Zmaga je zato zasluženo ostala v dvorani v Luciji.
   Že v soboto 23.1. se bomo v domači dvorani zopet srečali z ekipo Portoroža tokrat v tekmovanju za pokal Spar. Na prvi tekmi smo odšli domov z  izenačenim rezultatom in trdno smo odločeni, da tekmo zmagamo in se uvrstimo med 8 najboljših ekip v tem tekmovanju.
Torej, vabljeni ste 23.1 ob 20 uri v športno dvorano Šenčur.

B.P.

Vse novice / članki