TEKMOVANJA POD OKRILJEM KOŠARKARSKE ZVEZE SLOVENIJE PREKINJENA, ŠPORTNA DVORANA ŠENČUR ZAPRTA!

Spoštovani.

Na pobudo Zdravstvene komisije Košarkarske zveze Slovenije je Košarkarska zveza Slovenije sprejela odločitev, da se od 12. 3. 2020 do daljnega prekinejo vsa ligaška tekmovanja pod okriljem Zveze. O nadaljevanju tekmovanj bo Tekmovalna komisija KZS obvestila klube in uradne osebe tekem po tem, ko bodo pristojni državni organi ocenili, da obstajajo pogoji za ponovno zbiranje oseb na javnih prireditvah v zaprtih prostorih.

Prav tako sta danes Nacionalni inštitut za javno zdravje ter Ministrstvo za zdravje in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport izdala navodila, da se zaradi razglašene epidemije koronavirusa zaprejo dvorane, s tem pa se začasno prekinjajo vsi treningi pod okriljem košarkarskega kluba Gorenjska gradbena družba. Aktivirala se bo Civilna zaščita Republike Slovenije, ki sicer že zdaj sodeluje, z odredbo ministra za zdravje pa bo svoje naloge lahko izvajala bolj učinkovito. Vlada je sprejela tudi sklep o začasnem zaprtju vrtcev in šol.

Epidemija zaradi koronavirusa je bila v republiki Slovenija razglašena, 12. marca ob 18. uri.

Dragi košarkarji in družinski člani ter deležniki KK GGD Šenčur, spoštujte navodila in pazite nase. O nadaljnjih ukrepih in morebitnih spremembah delovanja KK GGD Šenčur vas bomo sproti obveščali.

Košarkarski pozdrav

Košarkarski klub Gorenjska gradbena družba Šenčur

Vse novice / članki