MARKO PAJIČ V KK ŠENČUR GGD

V Šenčurju ne sedijo križem, pač pa si glavni trener Ernest Novak z vodstvom kluba (direktor Aleš Puhar) sestavlja ekipo za sezono 2016/17. Po podpisu pogodbe s srbskim krilnim centrom Nikolo Stanojevićem, je tri letno zvestobo s Šenčurjem podpisal še nekdanji mladi reprezentant Marko Pajič.

Oktobra bo Pajič praznoval 24. rojstni dan, zadnji dve sezoni pa zanj nista bili srečni, saj je po pomembni vlogi v mladi slovenski reprezentanci, ki je na evropskem prvenstvu 2012 v Sloveniji osvojila peto mesto, utrpel neprijetno poškodbo hrbta. Že predlani ga ja v skopskem MZT želel Zmago Sagadin, leto poprej je bil v Krki, a mu poškodba ni omogočala večjih obremenitev. Pajič skorajda leto dni ni igral košarke, a je medtem s pomočjo priznanega slovenskega strokovnjaka dr. Mitje Bračiča (Global Sports Clinic) okreval in se vrnil v tekmovalni pogon. Lani je proti koncu sezone na šestih tekmah zaigral za Tajfun in denimo 7. maja proti Rogaški dosegel 14 točk.

Ernest Novak, trener KK Šenčur GGD: »Zadovoljen sem, ker k nam v Šenčur  prihaja Marko Pajič. Kar nekaj časa ni smel igrati košarke, zdaj je pripravljen delati med poletjem in se v naslednji sezoni dokazati. Marko nam bo prinesel napadalno širino, saj ima izjemen občutek za met. Vem, da želi izkoristiti minute, ki jih bo dobil. Verjamem vanj in vem, da ima močno željo, da se pokaže na igrišču.«  

 

Vse novice / članki