POMEMBNA ZMAGA ŠENČURJA V OSIJEKU

Ekipi Vrijednosnice Osijek in Šenčur GGD sta se v 14 dneh pomerili dvakrat in obakrat so se zmage veselili igralci iz osrčja Gorenjske.

Prvo četrtino so Šenčurjani dobili s 14:11, kar je nakazalo na boljšo igro domačih, ki so ujeli Gorenjce in si do polčasa priborili rahlo prednost (33:29). V prvih 20-ih minutah je bil pri domačih najbolj razpoložen Taylor (11 točk), pri Šenčurju pa Murič (9). Po izenačeni tretji četrtini se je v zadnji izkazal Jan Rebec, ki je dosegel 12 točk in zapečatil usodo gostiteljev, ki so po dobrem začetku v letošnji sezoni, popustili in izgubili nekaj zadnjih tekem. Prav nasprotno pa Šenčur igra odlično, saj je v petih tekmah izgubil le eno.

Smiljan Pavić, KK Šenčur GGD: “ Težka tekma je bila, še posebej, ker smo prišli neposredno na tekmo. Osijek ima težave s pokodbami, mi pa smo to s pridom izkoristili. Čestitke domačim za borbeno tekmo in seveda čestitke mojim soigralcem za novo  zmago.”

Rade Mijanović, trener KK Šenčur: »Čestitke mojim igralcem za zmago. Osijek se je odlično boril. Želim mu vse najboljše v nadaljevanju sezone.«

Vladimir Krstić, trener KK Osijek: “Za nas je bila tekma ob nepravem času. Pred dvema dnevoma smo igrali državno prvenstvo, danes pa še Helios Alpe Adria pokal. Manjkajo nam igralci in brez njih težko igramo. Čestitke Šenčurju za dobro tekmo

KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK : KK ŠENČUR GGD 75:79 (11:14, 33:29, 51:48)

KK VROS: Taylor 24, Turalija 14, Markulin 13, Krajina 10, Boban 9, Došen 5.

KK SENCUR: Sajevic 2, Rizvić 23, Rebec 14, Pavić 10, Murić 9, Pavković 8, Gorjanc 7, Martinčič 6.

FIBA Statistics 


Vse novice / članki