V ŠENČURJU NADALJUJEJO S SUBOTIČEM, A ŠE BREZ PREDSEDNIKA

V KK Gorenjska gradbena družba Šenčur so uspešno sezono zaključili z rednim letnim občnim zborom in košarkarskim piknikom. Med tem ko so na zunanjem igrišču mlajše selekcija tekmovale na turnirju 3 na 3, pa je klubski prostor gostil redni letni občni zbor, ki je bil letos tudi v znamenju volitev.

Delovno predsedstvo je razrešilo dosedanje klubske organe ter izvolilo nove. Vključno s poročili dosedanjega predsednika Janka Sekneta, ki se s položaja umika in finančnega poročila, je minilo hitro in brez zapletov, kar priča, da je bilo minulo leto v edinem gorenjskem prvoligašu v znamenju dobrega gospodarjenja. Ob odstopu dolgoletnega predsednika Sekneta, ki ostaja v upravnem odboru kluba, je trenutno mesto predsednika prazno. Sekne bo sicer v naslednjem tri mesečnem obdobju opravljal predsedniško funkcijo, a mora klub najti njegovo menjavo ter v tem obdobju sklicati še en izreden občni zbor v katerem bodo člani kluba volili novega predsednika in morebitne okrepitve v upravnem odboru. 

Na mestu glavnega trenerja članske ekipe, ki je letos dosegla četrtfinale državnega prvenstva in tam namučila Petrol Olimpijo, ostaja Konstantin Subotič, ki je zvestobo KK Gorenjski gradbeni družbi Šenčur obljubil še za naslednji dve leti.

Vse novice / članki