Odigrali smo povratno pokalno tekmo z KK LTH CASTING v domači dvorani. Na prvi tekmi smo si priigrali 11 točk prednosti, to pa je  prednost, ki nam je narekovala, da tekmo odigramo na polno. Sam začetek tekme je bil nekako zadržan, čutiti je bilo pri obeh ekipah nekoliko nervoze. Tako sta se ekipi menjavali v vodstvu in nobena od ekip si ni priigrala kakšne prednosti. Nekoliko smo bili zopet neodločni v obrambi, kajti gostje so na prelahek način prišli do odprtih metov, ki so jih uspešno zadevali.

V drugem delu pa smo dvignili ritem igre, ki je že bil tak kot smo ga od naših igralcev vajeni, kolektivno in borbeno po celem  igrišču in razlika se je počasi začela večati. Dokončno smo goste zlomili v zadnji četrtini in trener Kešelj je dal možnost vsem igralcem. Tako se je med strelce vpisal igralec maldinske ekipe Gregorič Jan.

Rezultat tekme je bil:

KK ŠENČUR GGD : KK LTH CASTING 91 : 68.

Pohvaliti moramo vse igralce, sploh za predstavo v drugem delu tekme, ko je odločal kolektivni duh in ekipa kot celota. S to zmago smo se uvrstili v naslednji krog pokalnega tekmovanja. Kdo pa bo naš nasprotnik pa bomo videli po žrebu v naslednjem  tednu in vas o tem tudi na tem mestu obvestili. V letošnjem koledarskem letu nas čaka samo še ena tekma. Odigrali jo bomo v Domžalah proti ekipi Lastovke.  Tekma bo v soboto 19.12. ob 19.30 v hali Komunalnega centra.

Vabljeni, da se nam pridružite spoštovani navijači tudi  v Domžalah in nam z svojim navijanjem pomagate, da pridemo do nove zmage.

Vse novice / članki