Odigrali smo povratno pokalno tekmo z ekipo Portoroža v domači dvorani. Po neodločenem rezultatu z prve tekme v Luciji in porazu v ligi Telemach med tednom tudi v Luciji smo bili odločeni, da dokažemo sebi in navijačem, da zmoremo boljšo igro. Začetne minute igre so bile izenačene. Gostje so zopet igrali igro, ki nam dela nekaj preglavic tako v obrambi kot v napadu. Prvi del tekme je bil dokaj izenačen, ko smo naredili nekaj točk razlike smo popustili in dovolili mornarjem, da so se nam zopet približali. V drugi del tekme pa smo šli odločeni, da pokažemo kdo je v domači dvorani gospodar. Z dobro obrambo smo prisilili ekipo Portoroža, da je storila nekaj napak, ki smo jih uspešno kaznovali. Po dobri obrambi nam je steko tudi v napadu in razlika se je hitro večala v našo korist. V zadnji četrtini smo le še kontrolirali potek tekme in jo zanesljivo zmagali z rezultatom 
KK ŠENČUR GGD : KK PORTOROŽ  80 : 59
Veseli nas, da se ekipa počasi dviga na nivo, kot je bil pred prekinitvijo oziroma pred novoletnimi prazniki.
S tem rezultatom smo se zopet uvrstili med 8 najboljših ekip v pokalnem tekmovanju. Sedaj čakamo na žreb, ki bo 27.1. v Ljubljani. Z izžrebanim tekmecem bomo odigrali dve tekmi in če bomo uspešni se bomo uvrstili med 4 ekipe in s tem pravico nastopa na zaključnem turnirju. Kje bo turnir so bo vedelo, ko bodo znani zadnji 4 finalisti pokala Spar.
  Sedaj se bomo v miru pripravili na naslednjo tekmo v ligi Telemach, ko bomo v domači dvorani gostili ekipo Helios Suns iz Domžal. To bo pravi derbi in težka tekma, kajti gostje se bodo poskušali oddolžiti za poraz, ki smo ga jim zadali v njihovi dvorani, mi pa bomo naredli vse, da to tekmo zmagamo.
Vabljeni navijači v čim večjem številu v športno dvorano Šenčur dne 
30.1. ob 19:00 na tekmo KK Šenčur GGD : KK HELIOS SUNS.
Vaša podpora s tribun nam bo v pomoč.  V A B L J E N I

B.P.

Vse novice / članki